Gruppsexberättelser – Överraskning min omättliga fru en

Min fru Beth och jag (Dave) har varit gifta i fyra år och vi kan fortfarande inte få nog av varandra. Bara hennes libido är högre än min. Och om vi inte har haft sex på två dagar letar hon desperat efter ett sätt att bli av med sin energi.

Nu nyligen har jag funderat mycket på en lösning som fungerar för oss båda och jag tror att jag har hittat den. En vän till mig (Hayco) hade precis skilts och hade inte haft sex på ett tag. En natt när jag hade en öl med honom tog han upp den och jag följde med den. Jag lade en hand på hans axel och erbjöd honom min fru. Men det måste vara på ett villkor. Jag ville kunna smyga en titt. Hayco såg förvånad på mig, men slutligen gick han med på det. Speciellt för att han gjorde allt för en bra vändning. Det hade gått för lång tid för honom.

En vecka senare åkte min fru och jag till en fest med våra vänner. Hayco skulle komma den kvällen också. Jag hade bett Beth att ta på sig en kort kjol och en lätt genomskinlig skjorta som bara visade hennes bröst. Hon hade på sig en halv bh med bysten synlig på toppen. Hon hade också tagit på en rem som huvudsakligen bestod av pärlor som sprang genom hennes vagina. Detta gjorde henne kåt när hon gick.

Slutligen tog hon på sig höga klackar som fick hennes ben att se ännu längre ut.

Hon gick trotsigt förbi mig och grep snabbt i grenen. Det och tanken på att hon skulle fångas av en annan man ikväll gjorde mig riktigt kåt och jag ville knulla henne direkt. Jag förde handen under hennes kjol och tryckte in ett vibrerande ägg i hennes vagina. Jag höll fjärrkontrollen med mig. ”Om jag låter den här röra sig fortsätter du vad du gör just nu okej?” Hon tittade förvånad och kåt på mig och frågade vad jag gjorde. Jag skrattade och drog henne till bilen och körde till festen som redan var i full gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Familjeberättelser – Hur min syster lät min man knulla henne

Den underbara upplevelsen vi upplevde förra sommaren har lett till en stor förändring mellan min syster och mig. Men låt mig börja från början och förklara hur det blev och hur vi kom till det. Jag heter Karolien, jag är en 39-årig kvinna och har varit gift med Wout i många år, vi bor i […]

Read More
Sex

Hardcore-berättelser – One night stand

Prata om och provocera varandra lite om appen, vi var riktigt bra matchade. Ändå höll jag honom i koppel eftersom jag inte var helt säker på honom än. Efter ett tag slutade vi sms-varandra, Mr. var uppenbart irriterad eftersom vi inte lyckades komma till ett datum. Efter några månader såg jag att han hade kollat […]

Read More
Sex

Gruppsexberättelser – Trekantsex med ett par

Efter den sista natten hade jag fått tag på det. Därför hade jag planerat något annat ikväll; ett par. Enligt bilden såg hon snygg ut och han såg normal ut, jag har inte smak för män. Vi hade utbytt önskemål och vad vi skulle vilja och inte vilja. Hon ville ha en dubbel penetration och […]

Read More