Gruppsexberättelser – Trekantsex med ett par

Efter den sista natten hade jag fått tag på det. Därför hade jag planerat något annat ikväll; ett par. Enligt bilden såg hon snygg ut och han såg normal ut, jag har inte smak för män. Vi hade utbytt önskemål och vad vi skulle vilja och inte vilja. Hon ville ha en dubbel penetration och en avsugning medan hon knullades. Han ville ha en man där för sin flickvän och förblev vag om det. Jag antydde att medan jag blev knullad ville jag ha ett klart blowjob. Vi kunde alla komma överens med detta och det skulle hända ikväll. Fortfarande lite spännande väder, insåg jag när jag körde dit. Vi hade redan pratat kort i telefon och haft någon e-postkontakt. Jag blev inbjuden till deras hem och körde bara in i grannskapet. Innan jag visste ordet var jag vid dörren och ringde. Hej, välkommen, kom in. Lara gav mig en hand och drog mig till henne och gav mig också en kyss på munnen och slickade redan mjukt på mina läppar. Och gav mig en kåt blinkning. Phew, det är lovande, tänkte jag för mig själv. Mick, skakade min hand och erbjöd mig en drink. Jag frågade vad de drack och Mick hade en öl och Lara ett vitt vin. Jag sa ge mig ett vitt vin. Och frågade dem båda, drickande i mod eller är detta dagspris? Mick spottade nästan sin ölmassa. Och jag förstod av detta att de inte hade gjort det oftare. Hur är det med dig? frågade Mick. Jag hade min första erfarenhet av ett sexdatum för ett tag sedan, men det var bara med en man, medgav jag. Så med ett par är första gången för mig, aldrig gjort en trekant. Vi gjorde det en gång, sa Lara, men det var med en kvinna, tillade Mick. Efter att ha pratat och druckit tog de mig på övervåningen. Mick först, sedan följde jag och Lara. De hade ett stort sovrum och hade klart förberett, det fanns handdukar, smörjmedel och tillräckligt med andra saker för att ge lite variation om vi skulle bli uttråkade. Som jag mycket tvivlade på skulle hända. Lara klädde av sig precis framför mig och gav mig en retande blick när hon stod helt naken framför mig. Det första jag tänkte, mmm hot chick. Hon var en liten kvinna med vackra genomträngande bröst, små bröstvårtor och en liten tät röv. Hon knäppte upp min skjorta några knappar och tog av den samtidigt som min T-shirt. Hmm se dem, du har en fin kropp. Jag tackade henne för komplimangen och gav henne en liknande i gengäld. Och med rätta för att hon såg bättre ut än på bilden. Själv är jag smal till mager och lite muskulös. Jag tittade på Mick som nu hade slut på kläder. Han var rejäl, nästan en och en halv gånger sin storlek, men tränade självklart sin kropp också och noterade att hans kuk, även om den var halv slapp, förmodligen var större än min också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Familjeberättelser – Hur min syster lät min man knulla henne

Den underbara upplevelsen vi upplevde förra sommaren har lett till en stor förändring mellan min syster och mig. Men låt mig börja från början och förklara hur det blev och hur vi kom till det. Jag heter Karolien, jag är en 39-årig kvinna och har varit gift med Wout i många år, vi bor i […]

Read More
Sex

Hardcore-berättelser – One night stand

Prata om och provocera varandra lite om appen, vi var riktigt bra matchade. Ändå höll jag honom i koppel eftersom jag inte var helt säker på honom än. Efter ett tag slutade vi sms-varandra, Mr. var uppenbart irriterad eftersom vi inte lyckades komma till ett datum. Efter några månader såg jag att han hade kollat […]

Read More
Sex

Gruppsexberättelser – Överraskning min omättliga fru en

Min fru Beth och jag (Dave) har varit gifta i fyra år och vi kan fortfarande inte få nog av varandra. Bara hennes libido är högre än min. Och om vi inte har haft sex på två dagar letar hon desperat efter ett sätt att bli av med sin energi. Nu nyligen har jag funderat […]

Read More