Hardcore-berättelser – One night stand

Prata om och provocera varandra lite om appen, vi var riktigt bra matchade. Ändå höll jag honom i koppel eftersom jag inte var helt säker på honom än. Efter ett tag slutade vi sms-varandra, Mr. var uppenbart irriterad eftersom vi inte lyckades komma till ett datum.

Efter några månader såg jag att han hade kollat ​​min profil igen. Jag skickade ett meddelande till honom och sa “Goss, kunde du inte glömma mig ännu?” till vilket han sa “Det var en olycka”. Jag svarade “Ja” och svarade sedan inte igen. I hemlighet hoppades jag att han skulle höras igen, jag märkte snart att jag saknade vår lite kryddiga och stygga tolk. På något sätt fick jag mig verkligen att prata om kåta saker med en helt främling.

Exakt två veckor senare såg jag att han hade kollat ​​min profil igen. Jag svarade med “Det var definitivt en olycka igen !!!” till vilket han svarade ”Nej, jag ville se ditt vackra ansikte igen. Helst i verkliga livet, men tja, fru vågar inte enas om något ”. Efter att ha smsat varandra hela eftermiddagen bestämde vi oss för att träffas hemma på kvällen. “Att dricka kaffe kan inte skada, eller hur?” Jag hörde honom säga. Eftersom han fortfarande hade jobb att avsluta och jag också hade saker att göra, träffades vi sent på kvällen.

 

Jag stod på hans tröskel runt 22:30. Pfff Jag var så nervös att jag kunde höra det i min röst hur jag skakade. Han kysste mig på kinden och sa med ett ondskat skratt “Hej där är hon”. Vi pratade om allt och allt över ett glas vin. Han såg bra ut och hade en vacker kropp. Jag kände genast ett klick men var inte säker på om det var ömsesidigt. Vid ett tillfälle frågade han om han kunde sitta i soffan med mig och jag svarade nyktert “Det är ju din egen soffa!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Familjeberättelser – Hur min syster lät min man knulla henne

Den underbara upplevelsen vi upplevde förra sommaren har lett till en stor förändring mellan min syster och mig. Men låt mig börja från början och förklara hur det blev och hur vi kom till det. Jag heter Karolien, jag är en 39-årig kvinna och har varit gift med Wout i många år, vi bor i […]

Read More
Sex

Gruppsexberättelser – Trekantsex med ett par

Efter den sista natten hade jag fått tag på det. Därför hade jag planerat något annat ikväll; ett par. Enligt bilden såg hon snygg ut och han såg normal ut, jag har inte smak för män. Vi hade utbytt önskemål och vad vi skulle vilja och inte vilja. Hon ville ha en dubbel penetration och […]

Read More
Sex

Gruppsexberättelser – Överraskning min omättliga fru en

Min fru Beth och jag (Dave) har varit gifta i fyra år och vi kan fortfarande inte få nog av varandra. Bara hennes libido är högre än min. Och om vi inte har haft sex på två dagar letar hon desperat efter ett sätt att bli av med sin energi. Nu nyligen har jag funderat […]

Read More