Familjeberättelser – Hur min syster lät min man knulla henne

Den underbara upplevelsen vi upplevde förra sommaren har lett till en stor förändring mellan min syster och mig. Men låt mig börja från början och förklara hur det blev och hur vi kom till det. Jag heter Karolien, jag är en 39-årig kvinna och har varit gift med Wout i många år, vi bor i Väst-Brabant, jag ser ganska bra ut Jag gör mitt bästa för det, fortfarande ganska smal, jag har svart hår ner till mitt axlar blå ögon och ca 180 cm. Min man och jag har ett fantastiskt sexliv, jag gillar verkligen att ha trevliga och spännande och kåta underkläder, vi har också några fina leksaker. Så i sovrummet och även på andra ställen i huset kan det vara ganska intensivt och underbart. Under åren har min man Wout haft en hobby att regelbundet göra underbara fotoserier av mig och oss tillsammans. De är ofta ganska kåta och lite eller inget döljande foton när vi arbetar med kameran, det är vanligtvis att jag har lite kåta underkläder på, jag tar en bild i olika poser, både utan och med användning av leksaker, också tar jag bilder av honom. så under och efter sexpartiet skjuter vi bilder, till exempel i slutet av min helt sprutade fitta från vilken spermierna droppar.

Om vi ​​börjar med kameran garanterar det alltid ytterligare en super läcker och underbart kåt kväll eller natt. Vi kan båda verkligen njuta av det, så ett anständigt lager av spännande foton har skapats. Jag sparade det någonstans på datorn och då och då kolla in det eller Wout det en gång, du vet hur det går, att ta bilder är jättekul och kåt efteråt gör du inte mycket med det. Min 36-åriga syster Jolanda, som också är gift, bor nära Arnhem, vi har varit nära vänner från en tidig ålder, men på grund av vårt avstånd ser vi varandra mycket mindre naturligt, vi har kontakt de flesta dagar genom sociala medier och med några månaders mellanrum Går jag till henne några dagar eller kommer hon hit några dagar.

Vanligtvis stannar våra män hemma, det är inte alls ett problem, då kan vi prata oändligt och ha det trevligt i staden och allt sådant säger bara trevligt att prata så att säga. Efter att vår sommarsemester Jolanda kom igen så skulle hon vara här på onsdagskvällen och sedan åka hem på söndagen, jag såg verkligen fram emot att se och prata med dem igen Wout svarade på följande sätt: ”Jag kommer att göra de dagarna igen få lite uppmärksamhet ”, Var mer att reta lite för att han också gillar Jolanda ganska mycket. Det var fantastiskt att hon var tillbaka och pratade mycket om våra semestrar, förstås, Wout och jag hade varit i Spanien för att berätta om det, förstås, Wout indikerar ganska i tid att han går till sängs för att han måste gå upp tidigt om igen. Jag öppnar en flaska vin för oss båda och Jolanda vill naturligtvis se några semesterbilder, så jag startar upp datorn och tar fram “Village Spain 2016”. ‘

Foto för foto visas på skärmen, på bilderna att vi är på stranden är jag topplös och så även på bilden säger Jolanda: ”det verkar bra för mig men min kille föredrar att inte” jag svarar och skrattar att du sticker ut med en topp på ”och vi fortsätter igen då jag är chockad på bilden som kan ses. Jag drar min bikiniunderdel åt sidan och du kan tydligt se min kala och kala fitta. Med handen över munnen säger Jolanda: ”tering that is daring” Jag tittar också på fotot och tycker det är ganska vackert. Jolanda tittar på mig och frågar: “Gör du det längre?” Jag rycker på axlarna och säger: ”det var spännande att göra på stranden, men vi gör det oftare hemma”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Hardcore-berättelser – One night stand

Prata om och provocera varandra lite om appen, vi var riktigt bra matchade. Ändå höll jag honom i koppel eftersom jag inte var helt säker på honom än. Efter ett tag slutade vi sms-varandra, Mr. var uppenbart irriterad eftersom vi inte lyckades komma till ett datum. Efter några månader såg jag att han hade kollat […]

Read More
Sex

Gruppsexberättelser – Trekantsex med ett par

Efter den sista natten hade jag fått tag på det. Därför hade jag planerat något annat ikväll; ett par. Enligt bilden såg hon snygg ut och han såg normal ut, jag har inte smak för män. Vi hade utbytt önskemål och vad vi skulle vilja och inte vilja. Hon ville ha en dubbel penetration och […]

Read More
Sex

Gruppsexberättelser – Överraskning min omättliga fru en

Min fru Beth och jag (Dave) har varit gifta i fyra år och vi kan fortfarande inte få nog av varandra. Bara hennes libido är högre än min. Och om vi inte har haft sex på två dagar letar hon desperat efter ett sätt att bli av med sin energi. Nu nyligen har jag funderat […]

Read More